Kungafamiljen sucks


Vad kan var bättre än att börja med att dissa kungafamiljen?

Asså prinsessan Viktoria behöver hjälp. Både med klädstil och val av pojkvän. Jag menar, boxer-Robert?? Kunde hon inte gjort bättre? Ioförsig inte med den klädstilen. Hon behöver en extreme makeover hela hon.

Sen vill jag göra en hälsning här till lilla viktoria. Jag (och många andra) var med och betalade för ditt fina* bröllop, kunde jag åtminstone inte fått en inbjudan? Inte för att jag hade kommit, men ändå..
Jaja, men jag förstår inte varför dom ens finns kvar i sverige. Folk säger att det är för att dom är sveriges PR. Men är PR alltid bra PR? Jag menar, ska dom vara "vårat ansikte utåt"? Känns lite väl långsökt med tanke på att kungen inte vet var han befinner sig när han håller och tal och lilla drottningen inte lärt sig svenska ännu?
Asså vad gör dom för sverige, för dig, för oss? Förutom slösar flera miljoner på ett bröllop? Fan viktoria, kunde du inte haft bröllopet hemma? Ni har ju för fan ett slott??? Och bjudit in dina närmsta vänner bara? herregud vad bortskämd du är!

Nej fy fan det finns så mycket att skriva om dessa royals så det dyker säkert upp fler inlägg om dom.


EDIT:
Tycker att det är kul hur folk tar åt sig när jag skriver om kungafamiljen. Om ni hade varit lite mer insatta i det hela hade ni inte försvarat dom eller tagit åt er som ni gör. :) Pöss


Kommentarer
Postat av: Fia

hahahahhahahaha så jävla dålig blogg

2010-06-27 @ 15:55:52
URL: http://femtonfoton.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Vi betalar tolv-tretton kronor per år åt dem, självklart kan det vara roligt för allmänheten att delta i bröllopet om vi betalar.

2010-06-27 @ 16:00:54
URL: http://sambassadeur.blogg.se/
Postat av: Anna

Såg att du hade kommenterat i Ellinor's blogg om att vi betalar 12kr per år till kungahuset. Det blir alltså 1kr i månaden.. Multiplicera det med antalet invånare i Sverige, ~9 miljoner. Fattar du då? Trög.

2010-06-27 @ 16:10:56
Postat av: Zoofie (Sveriges 7e största musikblogg!)

HAHAHAHHA fy fan vad trög du verkar vara. Jag slår vad om att kungafamiljen är mycket bättre än dig på allt :) jag menar, de är kända från födseln. Du försöker bli känd och kommer aldrig att lyckas :)

2010-06-27 @ 16:20:03
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: josefin

Man älskar den man älskar, så enkelt är det.

2010-06-27 @ 16:24:12
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Annika

Helt rätt!!

2010-07-06 @ 13:23:57
URL: http://babysjuk.blogg.se/
Postat av: IdaMaria

Jag vet inte riktigt hur du resonerar innan du skriver dina "dissinlägg" men om du vill ha seriös respons så förespråkar jag att du slutar dissa folk för vem de väljer att gifta sig med/vilken typ av kläder de gillar.

Självklart kommer ingen ta din diss till kungahuset seriöst om du inleder med ett personangrepp.

2010-07-06 @ 13:27:44
URL: http://tremeter.xanga.com
Postat av: jenny

Hahah ^^ jag va inte så heller så jävla förtjust i deras bröllop...var också typ den enda i mitt bekantskap. Resten satt o lipa när ett "okänt" par gifte sig :P

2010-07-06 @ 14:07:11
URL: http://fulanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0